27 november: Reusable Packaging Fair

27 november: Reusable Packaging Fair

De transitie van wegwerp naar herbruikbaar is niet meer te stoppen. Bedrijven, festivals, horecaspelers, gemeenten, winkels en transporteurs zijn op zoek naar herbruikbare oplossingen. Want het is zonde om kostbare grondstoffen te verspillen aan verpakkingen die we soms maar enkele minuten nodig hebben.

2 november 2023 Karl Beerenfenger and Emmy van Daele

Op 27 november kan iedereen inspiratie komen opdoen in Utrecht. Meer dan 30 aanbieders van herbruikbare verpakkingen (bekers, maaltijdverpakkingen, bulkdispensers voor supermarkten, e-commerce verpakkingen, flessen, B2B oplossingen,…) komen zich voorstellen.

Daarnaast worden 15 sessies aangeboden over allerlei aspecten van hergebruik: van wetgeving tot consumentengedrag en van het wassen van verpakkingen tot technologische innovaties en goed werkende voorbeelden uit andere landen.

Deze Reusable Packaging Fair wordt georganiseerd door Mission Reuse, samen met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) en Stichting Afvalfonds Verpakkingen.

Zien we je daar?
Aanmelden: klik hier

Meer info: https://missionreuse.com