No to war: we zijn solidair met Oekraïne

No to war: we zijn solidair met Oekraïne

Net als vele anderen zijn we bij Recycling Netwerk Benelux diep geraakt door de invasie van Oekraïne. Doordat ons werk zich niet beperkt tot onze landsgrenzen, gaan onze gedachten uit naar onze collega’s in Oekraïne, hun families en alle anderen die lijden onder de gewelddadige aanval op Oekraïne. 

6 maart 2022 Rob Buurman

Samen met de Break Free From Plastic Movement roepen we alle partijen op om te zoeken naar vreedzame oplossingen voor dit conflict. Oorlog en geweld kunnen nooit de oplossing zijn, omdat ze onlosmakelijk verbonden zijn met menselijke tragedies en de schending van mensenrechten op verschillende vlakken.

Als organisatie vinden we gerechtigheid, gelijkheid en vrede belangrijk. We vinden het noodzakelijk om in deze tijden onze solidariteit uit te spreken met iedereen die onderdrukking, geweld of angst ervaart, waar ook ter wereld.

#peaceforukraine #NoToWar