Statiegeldalliantie dingt mee naar De Standaard Solidariteitsprijs

Statiegeldalliantie dingt mee naar De Standaard Solidariteitsprijs

Laat uw stem voor statiegeld horen door te stemmen voor de Statiegeldalliantie op De Standaard Solidariteitsprijs

15 augustus 2018 Rob Buurman

Elk jaar kunnen non-profitorganisaties en creatieve breinen meedingen naar de Standaard Solidariteitsprijs. Het creatief  bureau bigtrees, zelf partner van de Statiegeldalliantie, maakte samen met de Statiegeldalliantie deze krantenadvertentie. De Standaard publiceerde ze op 17 juli.

U kan de vraag naar statiegeld en de Statiegeldalliantie steunen door te stemmen voor de advertentie van de Statiegeldalliantie op http://www.standaard.be/solidariteitsprijs, en uw vrienden te vragen om ook te stemmen.

Hartelijk dank.