Remmende voorsprong is veranderd in stimulerende achterstand

30 mei 2010 Rob Buurman

Het is tijd voor verandering van het statiegeld- en afvalsysteem stelt voorzitter Robbert van Duin van het Recycling Netwerk in dit interview met het blad Verpakkingsmanagement, vakblad voor de verpakkingsbranche. Het Nederlandse afvalbeleid moet echt harder gaan lopen.’


Voorzitter Robbert van Duin
Vanuit zijn kantoor aan huis in het landelijk gelegen Emst leidt Robbert van Duin het Recycling Netwerk en Bureau B&G dat bestaat uit drie mensen. De organisatie adviseert onder andere het ministerie van VROM en neemt geen blad voor de mond als het gaat om het afvalbeleid in Nederland. ‘De doelen van Nedvang? Een absolute mission impossible.’
Lees het hele artikel als pdf.
Link:
http://www.verpakkingsmanagement.nl/